Leave Your Message
Tala Fou Categories
Tala Fou Fa'apitoa

Fa'ata'ita'iga o Maketi Fa'amalama i fafo ma Su'esu'ega Fa'amoemoe 2023

2023-11-24 14:35:39

Fa'atauga fa'atauga ma fa'atauva'a va'aiga

O pisinisi taʻutaʻua o loʻo i ai tekinolosi matua ma le gaosiga o le malosi, i le taimi lava e tasi, o loʻo i ai le faʻalauteleina o maketi ma le faʻalauiloaina o auala, i le maketi latou te tauva. Faʻalauteleina atinaʻe, faʻalauteleina oloa moli fafo i vaega eseese e pei o moli auala, moli laupapa, moli lautele ma isi.

O atina'e ogatotonu ma la'ititi la'ititi e fa'aleleia mea fou. O se tasi o itu, o le ausia lea o maketi fou ma tekonolosi fou, faiga fou, mea fou ma meafaigaluega fou ", e faʻaleleia atili ai le lelei o oloa ma faʻaopoopoga tau. , fa'alauiloa taleni maualuluga ma fa'apolofesa, fa'aleleia le tomai fa'asaienisi ma fa'atekonolosi a le atina'e, tomai fa'apitoa autu ma pateni.

6560466e3e

Tekinolosi moli LED faʻaauauina atinaʻe

E ese mai i le faʻaauau pea ona faʻaleleia le faʻatinoga ma le faʻamalamalamaina o lamepa, faʻatasi ai ma le atinaʻeina o tekinolosi e pei o le atamai faʻapitoa ma le Initaneti o Mea, atamai, tuʻufaʻatasia ma fesoʻotaʻiga o le a avea ma aga i le lumanaʻi, ma o le faasolosolo malie o le faʻalauiloaina o faiga faʻatonutonu atamai o le a avea foi ma mea taua. meafaigaluega mo le puleaina o moli i le taulaga.

6560468zzr

O moli lanumeamata ua avea ma masani

1. O le manaʻoga mo le faʻasaoina o le malosi ma le puipuiga o le siosiomaga o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina, ma o loʻo faʻaauau pea ona faʻalauteleina le maketi o moli LED. E tusa ai ma faʻamaumauga, o le maketi moli a Saina na ausia le 93.53 piliona yuan i le 2019, ma e faʻamoemoe e oʻo atu i le 149.5 piliona yuan i le 2023.

2. O lo'o fa'ateleina le ta'uta'ua o mea fa'amalama fa'amalama i fafo ma le atamai. I le taimi nei, o oloa moli LED i luga o le maketi, e le gata o le susulu e mafai ona pulea e le ki ma le telefoni feaveaʻi APP, ae otometi foi ona lagona le fetuutuunaiga o le susulu malamalama, e ausia ai le faʻaitiitia otometi, mataʻituina le atamai ma isi galuega. O oloa faʻamalama i fafo e sili ona lelei i luga o le maketi, e pei o moli auala LED ma moli lolovaia, o loʻo i ai se manaʻoga lelei maketi.

3. O lo'o tula'i mai fanua talosaga ua fa'alauiloaina le atina'eina o fa'alapotopotoga fa'amalama LED i fafo. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le fanua o le fausiaina o le taulaga atamai, le tamaoaiga o tafaoga i le po, taʻaloga ma aganuu, e manaʻomia le tele o meafaigaluega moli fafo. O loʻo faʻatatauina o le tele o maketi o moli LED i totonu o le taulaga atamai a Saina o le a oʻo atu i le 30 piliona yuan i le 2023.

6560469zor

moli auala taʻitaʻia, Taʻitaʻia lologa moli, Taʻitaʻia tunnel moli etc, moli fafo ua sili atu ma sili atu ona lauiloa, lea e fesoasoani i lo tatou lalolagi ma le olaga e suia lelei ma sili atu. Na atiina ae foi e Dersonn lana lava aiga moli i fafo o le LED, faatasi ai ma tekinolosi fou ma vaʻa matutua. E tasi le fa'ata'ita'iga o le moli o le auala LED ua o'o i le 200lm/W, fa'amauina se fa'amaumauga mamao.